More

  Brčko : Novi obrazac za prijavljivanje korupcije

  U cilju učinkovitijeg suzbijanja korupcije, Kancelarija za prevenciju korupcije i koordinaciju aktivnosti na suzbijanju korupcije u Brčko distriktu Bosne i Hercegovine izradila je novi obrazac za prijavljivanje korupcije.

  Obrazac je dostupan javnosti i objavljen je na web stranici Kancelarije u opciji “Prijavi korupciju”. Ovaj obrazac omogućava građanima jednostavniji i brži način prijave koruptivnih aktivnosti. Pored obrasca, pripremljene su i upute za popunjavanje obrasca za prijavitelje, koje se nalaze na web stranici Kancelarije.

  Zainteresovani će moći popuniti obrazac za prijavu korupcije putem web stranice Kancelarije, a postoji i opcija da se isti preuzme s web stranice. Pored toga, odštampani obrasci će građanima biti dostupni i u prostorijama Kancelarije, gdje će građani iste moći besplatno preuzeti.

  Više informacija, kao i obrazac na https://aktbd.ba/

  (aktbd.ba)

  POSLEDNJE VIJESTI

  - Advertisement -

  POVEZANE VIJESTI

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  sixty four − sixty =