More

  Brčko: Lokosice treće na Međunarodnom turniru u Crnoj Gori

  Ženski fudbalski klub “Lokomotiva” iz Brčkog zauzeo je treće mjesto na osmom Međunarodnom turniru “Prijateljstva” u malom fudbalu u Pljevljima, koji organizuje ekipa Breznica, aktuelni prvak Crne Gore.

  Lokosice su u grupnoj fazi ostvarila dvije pobjede, protiv Kolubare iz Lazarevca sa 1:2 i SFK Libera iz Goražda 2:1, a u četvrtfinalu su bile bolje od Ekonomista iz Nikšića, dok su u polufinalu zaustavljene od Olimpije Ljubaljnje (0:3) i budući da je ekipa iz Slovenije osvojila turnir, treće mjesto pripalo je Lokomotivi.

  Osmi put organizacija turnira bila je izuzetno kvalitena, jer je na turniru učestvovalo preko 100 sportista. Ekipe iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine i Slovenije omogućili su gledaocima da uživaju u jednom ovakvom sportskom događaju.

  Podsjećamo da je ove godine učestvovalo 12 ekipa, a to su: ŽFK Breznica (Crna Gora), ŽFK TSC Kanjiža (Srbija), ŽFK Zemun (Srbija), SFK Libero Goražde (BiH), ŽFK Breznica 2 (Crna Gora), ŽNK Olimpija (Slovenija) ŽFK Lokomotiva Brčko (BiH), ŽNK Brotnjo Čitluk (BiH), ŽFK Majdanpek (Srbija), ŽFK Kolubara Lazarevac (Srbija), ŽFK Fortuna Živinice (BiH) i ŽFK Ekonomist Nikšić (Crna Gora).

  Izvor: eBrčko

  Čitano

  Povezani članci