Brčko: Javne rasprave o Prijedlogu budžeta za 2021. u tri termina

Foto: Arhiva

Autor teksta: Skupština Brčko distrikta BiH

Javne rasprave o prijedlogu Proračuna/ Budžeta Brčko distrikta za 2021. godinu će se održavati u sljedećim terminima kako slijedi:

  • utorak, 16. veljače/februara 2021. godine, u Brčkom – u Domu kulture s početkom u 17 sati/časova, javna rasprava bit će održana s predstavnicima mjesnih zajednica, političkih partija, Gospodarske/privredne komore, Sindikata i udruga/udruženja građana
  • srijeda, 17. veljače/februara 2021. godine, u Brčkom – u Domu kulture s početkom u 17 sati/časova, javna rasprava bit će održana s predstavnicima mjesnih zajednica, političkih partija, Gospodarske/privredne komore, Sindikata i udruga/udruženja građana
  • subota, 20. veljače/februara 2021. godine, u Brčkom – u Domu kulture s početkom u 12 sati/časova, javna rasprava bit će održana s predstavnicima mjesnih zajednica, političkih partija, Gospodarske/privredne komore, Sindikata i udruga/udruženja građana.

Nositelj aktivnosti provedbe javne rasprave je Povjerenstvo/Komisija za proračun/budžet Skupštine Brčko distrikta BiH zajedno s predstavnicima Direkcije za financije/finansije Brčko distrikta BiH i nadležnih odjela/odjeljenja Vlade Brčko distrikta BiH.