Brčko: “Formula uspjeha je samo jedinstven, snažan i složan SDP”

Autor: SDP Brčko

U ponedjeljak, 21.10.2019. godine održana je konstituirajuća sjednica Odbora organizacije SDP BiH Brčko distrikta BiH.

Na sjednici su izabrana tri potpredsjednika: Branka Đurić, Egrin Huseinović i Milanka Čaber, te sekretar: Mirza Karahmetović i pet članova Predsjedništva OBD SDP BiH.

U uvodnom obraćanju predsjednik Esad Atić kazao je da ovim činom završen izbor rukovodstva OBD SDP BiH. Formula uspjeha je samo jedinstven, snažan i složan SDP. Nama kao socijaldemokratima cilj nije vlast zbog same vlasti, nego preuzimanje odgovornosti za Brčko distrikt BiH i za ljude koji žive u ovome gradu. Tu odgovornost ćemo preuzeti zajedničkim radom, kroz obnavljanje rada osnovnih organizacija u svim mjesnim zajednicama, te foruma žena, foruma mladih i foruma seniora.

Isto tako ćemo naše aktivnosti usmjeriti na objedinjavanje lijevo orijentisanih političkih i građanskih partija.

Na sjednici je donesen zaključak da Predsjedništvo OBD SDP BiH u roku od deset dana održi sjednicu na kojoj će utvrditi program i dinamiku gore navedenih aktivnosti.

Izvor: Otisak.ba

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

nine + one =