More

  Brčko: Dajana Nikolić u drugom krugu takmičenja Zvezde Granda

  U seriji Otiskovih tekstova o uspjesima naših sugrađana/ki, danas predstavljamo Dajanu Nikolić, mladu predstavnicu Brčkog u Zvezdama Granda.

  Podsjetimo, pored Dajane, u takmičenju je trenutno Jovana Vujić iz Brčkog, koja je već prošla dva kruga, te gledaoci mogu očekivati da je gledaju u trećoj emisiji.

  Šesnaestogodišnja Dajana završila je osnovnu muzičku školu i trenutno pohađa Tehničku školu.

  Ističe da joj se sviđa “način na koji se realizuje takmičenje”, dodajući da je ipak “sve dosta drugačije od onog sto gledamo na TV ekranima”.

  “Samo takmičenje iziskuje dosta truda i rada, ali meni je cilj da uspijem, pa mi to ne predstavlja veliki problem”, dodaje Dajana.

  Kaže da joj najviše odgovara pop muzika, ali da rado pjeva i ostale žanrove.

  Pitali smo Dajanu kako usklađuje obaveze u školi sada kada se takmiči?

  “Odličan sam učenik trećeg razreda Tehničke škole, stižem sve svoje školske obaveze bez problema, imam veliku pomoć i podršku mojih drugara iz razreda i razrednog starješine.”

  Zanimalo nas je i kakve su reakcije njenih drugara iz škole?

  “Drugari su oduševljeni mojim pojavljivanjem u takmičenju Zvezde granda kao i razredna Mirela Jašarević. Imam veliku podršku od svih i hvala im mnogo.”

  Ističe da komentare žirija shvata kao krajnje dobronamjerne.

  “Svi su oni tu radi nas, da nam pomognu i da nas upute sta i kako treba da radimo da bismo bili što bolji i ostvarili naše ciljeve. Za mentora Đorđa Davida imam samo riječi hvale. Mnogo se trudi da nam pomogne, dosta vremena provodi s nama, pomaže nam oko svih stvari, bilo da je u pitanju samo pjevanje, ponašanje na bini, pa u krajnjem slučaju i odabiru garderobe za nastup.”

  “Željela bih da se zahvalim mojoj porodici i prijateljima na svoj podršci, a takođe i Otisku na izdvojenom vremenu. I poručila bih svima da ne odustaju od svojih snova i da urade sve na ispunjenju istih”, zaključuje Dajana Nikolić.

  Dajana Nikolić je prošla u drugi krug takmičenja, te Brčaci i Brčanke mogu očekivati da je bodre u sljedećoj emisiji.

  Novinar: Emina Osmić-Hajdarević

  Čitano

  Povezani članci