More

  Brčko: Besplatni časovi konverzacije na engleskom jeziku

  spot_imgspot_img

  Zahvaljujući izuzetno pozitivnim rezultatima prethodnog  konverzacijskog programa, Američki kutak Brčko distrikta BiH u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Brčko ponovo je organizovao časove za usavršavanje engleskog jezika.

  Bojan Međedović, prof. Engleskog jezika na ovom fakultetu, gdje se časovi i održavaju i na kojima je predavač, ističe da je ovo drugi krug, te da je dijapazon zainteresovanih veoma širok.

  „Za sada imamo oko 15 polaznika, i to od osnovaca, srednjoškolaca, studenata, zaposlenih, te starijih osoba. Za sada susreti se organizuju srijedom, ali će vjerovatno termini biti dva puta sedmično, i to jedan prijepodne za mlađe, a drugi navečer kako bi ih pohađali i zaposleni“, kazao je Međedović.

  Prema njegovim riječima, pošto su svih starosnih dobi, polaznici će kroz razne aktuelne univerzalne teme, moći unaprijediti svoje vještine usmene konverzacije na engleskom jeziku.

  Ovi časovi su besplatni, a termini njihovog održavanja objavljuju se na sajtu i fejsbuk stranici Ekonomskog fakulteta Brčko, te fejsbuk stranici Američkog kutka Brčko.

  Izvor: Radio Brčko

  Čitano

  Povezani članci