Brčanski Dom zdravlja će se proširivati: Gradi se novi objekt za smještaj ambulanti porodične medicine

Foto / Odjeljenje za zdravstvo i ostale usluge Vlade Brčko distrika Bosne i Hercegovine

Odjeljenje za zdravstvo i ostale usluge Vlade Brčko distrika Bosne i Hercegovine objavilo je jučer nacrt dodatnog objekta koji bi se trebao graditi u krugu Doma zdravlja, a sve u svrhu proširivanja prostornih kapaciteta JZU „Zdravstveni centar Brčko“ Brčko distrikta Bosne i Hercegovine:

“Odjeljenje za zdravstvo i ostale usluge Vlade Brčko distrika Bosne i Hercegovine pokrenulo je otvoreni postupak javne nabavke radova za izgradnju javnog objekta za potrebe zdravstva, uz predviđeno provođenje javne e-aukcije.

Pomenuti objekat gradit će se iza Doma zdravlja Brčko, i služit će za rješavanje problema prostornih kapciteta JZU „Zdravstveni centar Brčko“ Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, prvenstveno za smještaj ambulanti porodične medicine.

Procijenjena vrijednost nabavke je 1.794.000,00 KM bez uračunatog PDV-a.”

Izvor: Odjeljenje za zdravstvo i ostale usluge Vlade Brčko distrika Bosne i Hercegovine 
--

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

+ sixty six = seventy two