More

  Božićni koncert “Sjaj Božje ljubavi” u Brčkom

  Božić, blagdan koji nam ponajbolje očituje povezanost Boga i čovjeka, vezu Crkve i svijeta, ugrađivanje božanske ljubavi u svijet koji mi gradimo. To je ujedno otajstvo spasenja, kad se božansko združilo s ljudskim, otajstvo koje poziva ljude svih vremena da ono što je vječno i božansko uprisutnjuju u svoje vrijeme i sredine. Razmišljajući i živeći to otajstvo naš život postaje obasjan novim svjetlom te dobivamo novi poticaj za svoj rad i život, piše portal Radija Brčko.

  Tu radost je koncertom u naše vrijeme želio navijestiti Župni zbor Presvetog Srca Isusova – Brčko na čelu sa zborovođom gosp. Željkom Klaićem.

  “Otajstvo Božića nam pomaže da shvatimo tko je Bog i tko je čovjek. Slušajući riječ objave i združujući se s Kristom postajemo nositelji radosne vijesti spasenja. Radost se ne može sakriti, iskusili su to pastiri, a i tolike osobe koje su se susrele s Bogom. On je onaj koji mijenja život ljudi.”

  Foto: radiobrcko.ba

  Prvim nastupom na koncertu mlade snage zbora, anđeoskog glasa, željele su obznaniti tu radost. Zajedno su ljepotom glazbe slavili Boga.

  Poslije božićnog koncerta je uslijedilo zajedničko druženje s gostima uz pjesmu i zakusku, a organizatori su se ovom prigodom zahvalili svima koji su svojim prisustvom uveličali koncert.

  Čitano

  Povezani članci