More

  BiH Color Festival: Jedan od simbola povratka života u “normalu”

  spot_imgspot_img

  BiH Color Festival u Brčkom ovog ljeta biće jedan od rijetkih događaja koji će simbolizovati povratak života u normalu.

  Iako je, do posljednjeg trenutka, bilo neizvijesno da li će uopšte najšareniji festival u regionu biti organizovan zbog nepovoljne epidemiološke situacije, organizatori su objavili imena prvih izvođača.

  Festival će i ovog ljeta ponuditi mnoštvo sadržaja, za sve posjetioce željne kvalitetnog elektronskog zvuka, te odlične avanture i zabave.

  Glavnu binu, odnosno Main Stage predvodiće popularna imena iz regiona poput: Divolly & Markward, Vantiz, Vandal Steve, Galoski i Wreckage i mnogi drugi.

  Za ljubitelje nešto tvrđeg zvuka, na Hammer Stage-u će nastupiti popularni Marko Nastić, Dejan Miličević i Bokee, kao i druga prepoznatljiva imena elektronske scene u regionu i šire.

  Rasprodat prvi kontigent ulaznica

  Prvi kontigent ulaznica je već rasprodat.

  “Ne možemo da vjerujemo koliko su se ljudi poželjeli festivala i provoda. Zaista vjerujemo da će ovo biti najbolje izdanje do sada, najviše zbog energije koja se osjeti u zraku”, izjavio je novi predsjednik udruženja BiH Color Festival, Dražen Zimonjić.

  Budući da je zainteresovanost veća nego ijedne godine do sada, organizatori su najavili još više boja i nesvakidašnje izglede bina.

  Iako su budžeti svih sponzora značajno smanjeni, te nedefinisana još uvijek pomoć od grada, organizatori ne odustaju od ideje da ulože svu raspoloživu energiju i sredstva u namjeri da se što prije vrati stanje prije pandemije.

  Peti BiH Color Festival se održava 20. i 21. augusta na poligonu za obuku vozača u Brčkom, sa početkom u 18:00 h.

  Ulaznice možete nabaviti na https://www.kupikartu.ba/, te svim njihovim prodajnim servisima, kao i u Caffe-u Vanilla Brčko i Caffe baru Hemingvej Bijeljina.

  Tekst i foto: BiH Color Festival
  Urednik: Adis Mujdanović

  Čitano

  Povezani članci