More

  Bajramski turnir Brčko: Jezera Gradnja osvojila u kategoriji kadeta, a MB Radić u pionirima (GRAFIKA/FOTO)

  spot_imgspot_img

  U organizaciji Malonogometnog kluba Klanac u nedjelju 26.12.2021. godine je u Brčkom [sala Ekonomske škole] počeo 19. Bajramski turnir u malom nogometu.

  Turnir se igra u sedam kategorija – djevojke, pjetlići, pioniri, kadeti, juniori, seniori i veterani.

  U utorak su odigrane utakmice:

  U kategoriji seniora u polufinale su se plasirale ekipe Beg Oil G. Rahić, Aksemont Srebrenik, Futsal team Doborovci i Tom Cat.

  Jučer je završen turnir u kategorijama pionira i kadeta. U kategoriji pionira prvo mjesto je odnijela ekipa MB Radić, drugo mjesto Srebrenik, te treće mjesto pripalo Lokosima.

  Najbolji strijelac u kategoriji pionira je Irfan Kešetović (Srebrenik). Najbolji golman u kategoriji pionira je Marko Oparnica (MB Radić). Najbolji igrač u kategoriji pionira je Mateo Cetić (MB Radić). Nagrade je uručio Šemso Ahmetbašić, član Organizacionog odbora Turnira.

  U kategoriji kadeta prvo mjesto je odnijela ekipa Jezera Gradnja, drugo mjesto KMF Lux, te treće mjesto pripalo FK G. Rahić. Najbolji strijelac u kategoriji kadeta je Ferid Šerbećić (Jezera Gradnja). Najbolji golman u kategoriji kadeta je Adin Mehić (KMF Lux). Najbolji igrač u kategoriji kadeta je Amar Zahirović (Jezera Gradnja). Nagrade je uručio Samir Medilović, član Organizacionog odbora Turnira.

  Finalni dan Turnira u srijedu u 16:00 otvaraju juniori polufinalnom utakmicom Pekoteka Nimex – Majevica Lopare. Ostale utakmice:

  Autor: Kenan Ibrišimović

  Čitano

  Povezani članci