Aktiviran MO Stranke za Bosnu i Hercegovinu u MZ Bijeljinska cesta

  Jučer je u mjesnoj zajednici Bijeljinska cesta formiran MO Stranke za Bosnu i Hercegovinu. Ni pretoplo i sparno vrijeme nije spriječilo građana mjesne zajednice EŠ naselje (Bjeljinska cesta) da dođu na druženje sa predstavnicima Stranke za BiH Brčko. Građani su pomno slušali obraćanje predstavnika SBiH koji su predstavili politike Stranke za BiH čija je okosnica država i zadovoljan i sretan građanin.

  U svojim pitanjima i komentarima prisutni građani su istakli da Stranka za BiH u Brčkom i njeni kandidati i aktivisti po svemu liče na svoje građane, jer su skromni i ne uzdižu se iznad svojih građana kada dobiju neku funkciju.

  Mi ćemo podržati politiku koja ne pravi razlike između sela i grada, politiku koja se brine o svim građanima, koja će mladima dati razlog da ostanu u svom gradu a strarijima omogućiti miran život i zasluženu pažnju, rekli su prisutni građani.

  U Stranci za BiH i njenim kadrovima vidimo ljude kojima se može ukazati povjerenje, istakli su prisutni.

  Organizatori skupa su preduzeli sve mjere prevencije protiv corone pa su uz maske i distancu svakom prisutnom izmjerili temperaturu i tako eliminisali bilo kakvu mogućnost prisustva i širenja virusa corone.

  Stranka za BiH Brčko čestita domaćinima na dobro organiziranom skupu i poziva ostale građane Brčkog da podrže prave ljude.

  Sponzorisan članak.