Adi Kukić u akcionom filmu „Crvene ruže ulice“

Admir Kukić, u društvu poznatiji kao Adi, dobio je ulogu na poziv producenta Ilijasa Jahića u akcionom filmu „Crvene ruže ulice“ u produkciji „FILMARK“ Tuzla.

Film se sastoji iz dva dijela. U prvom dijelu filma, radi se o kobnim posljedicama ishitrene reakcije, dok se u drugom dijelu radi o koristima savjesnog ponašanja.

Mladi Adi u filmu glumi inspektora elitne policijske jedinice koja prati kriminalne radnje trgovine oružjem.

“Tema filma vezana je za današnju situaciju društva u kojem živimo sa posebnim fokusom na mlade ljude koji su često izloženi raznim porocima u društvu poput droge, kriminala, oružja kao i zlouopotrebi nepropisne vožnje“ otkriva nam Adi.

Adi je publici poznat kroz mikrofon, obzirom da radi kao muzičar i uvijek je rado slušan kod svoje publike. Glumiti u akcionom filmu za njega je nešto sasvim novo.

„Ovo mi je prvi put da glumim u nekom filmu, do sada nisam imao prilike da se pokažem kao glumac. Djeluje mi jako interesantno, ukoliko mi se ukaže nova prilika za neku ulogu rado bih prihvatio“, oduševljeno će Kukić.

Pored uspješnog pjevanja i glume, sa svoje 24 godine, Adi je i uspješan u privredi kao vlasnik ugostiteljskog objekta „Check In“ pored Save, piše Fontana.ba.

“Za njega ne postoje izgovori i uvijek je zadovoljan stanjem u kojem se nalazi, kako sam kaže, uspjeh će doći, samo je važno dati sve od sebe i biti iskreno predan onome što radi”, zaključuje ovaj portal.

Autori: Otisak.ba i Fontana.ba