Zoran Kesić Brčacima uljepšao večer uz mnogo zabave i smijeha

Kesić se brčanskoj publici, pred kojom je nastupio po prvi put, predstavio, kako je on naziva, priredbom "Kesić, priče i pesme".

Foto: Stand-Up BH

Novinar: Adis Mujdanović

Sinoć je u rasprodanom Domu kulture Brčko nastupio Zoran Kesić, najpopularniji kritičar Balkana i voditelj emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem”, saopćeno je danas iz Udruženja “Stand-Up BH”, koje je zaslužno za organizaciju ovog događaja.

Kesić se brčanskoj publici, pred kojom je nastupio po prvi put, predstavio, kako je on naziva, priredbom “Kesić, priče i pesme” (fotogalerija ovdje).

– Još jedan u nizu projekata koji se pokazao uspješnim i da smo iza sebe okupili veliki broj ljudi koji prati naš rad i podržava nas u tome. Bez njih to i ne bismo uspjeli – kazao je Aleksandar Pantelić, predsjednik Udruženja “Stand-Up BH”.

“Kesić, priče i pesme” je humoristička priredba koja kombinira elemente stand-up komedije, pozorišta, improvizacije i kabarea, uz izvođenje pjesama i interakciju s publikom.

Kesić u svojoj priredbi na dobro poznat, zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško-ženskih odnosa, umjetnosti, medija i društvenih mreža.

Nakon još jednog uspješno organiziranog projekta kojim je, sudeći po reakcijama, Stand-Up BH Brčacima ponovo uljepšao večer uz mnogo zabave i smijeha, ovo udruženje je najavilo nova dešavanja na ne baš bogatoj kulturno-zabavnoj sceni Brčkog.

– Uskoro planiramo mnogo veće projekte kao i niz predstava u sklopu projekta “Pozorište koje vam nedostaje” – otkrio je Pantelić.

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

ninety ÷ 9 =