Zainteresirani ste za posao u Istri?

  DEKRA organizuje Sajam zapošljavanja u Brčkom u prostorijama BZK Preporoda u utorak 19.02.2019. godine, s početkom u 16:30h.

  Iskoristite priliku i upoznajte se sa kompanijom "Plava Laguna", otvorenim radnim mjestima, načinom rada i uslovima koje kompanija nudi (Foto: DEKRA)

  DEKRA organizuje Sajam zapošljavanja u Brčkom u prostorijama BZK Preporoda u utorak 19.02.2019. godine, s početkom u 16:30h.

  Iskoristite priliku i upoznajte se sa kompanijom “Plava Laguna”, otvorenim radnim mjestima, načinom rada i uslovima koje kompanija nudi.

  Ako Vas zanima sezonski posao na obalama Jadranskog mora, “Plava Laguna” Vam nudi priliku da radite u jedinstvenom ambijentu u jednoj od najvećih hrvatskih turističkih kompanija.

  “Plava Laguna” d.d već 60 godina nudi usluge ugostiteljstva i turizma u Hrvatskoj. Zapošljavaju 1000 stalnih radnika i 2000 sezonskih radnika različitih zanimanja. Nalaze se u Poreču i Umagu.

  Tokom 2018. u Plavoj Laguni je radilo više od 200 novih radnika iz Bosne i Hercegovine, koji su se prijavili za posao na sajmovima zapošljavanja Plava Laguna u aprilu 2018. održanim u Tuzli, Zenici i Doboju.

  Tražimo i zapošljavamo veliki broj kvalifikovanih i pomoćnih radnika u turizmu: konobara, kuhara, recepcionera, kućnih majstora, sobarica/premačica, čistačica i vrtlara.

  Naglašavamo da za navedene poslove nije bitna stručna sprema niti prethodno radno iskustvo (izuzev kućnih majstora koji moraju imati relevantnu stručnu spremu).

  Svojim sezonskim radnicima “Plava Laguna” obezbjeđuje besplatan smještaj i prehranu te podmiruje troškove putovanja do Istre i natrag.

  Uz mjesečnu plaću osigurana je fiksna stimulacija za rad od 120 eura mjesečno za maj, juni, juli i august, kao i dodatna stimulacija na kraju sezone u iznosu od 40 eura po svakom mjesecu trajanja ugovora za sve radnike koji su radili duže od dva mjeseca.

  Važno je znati da za sve državljane Bosne i Hercegovine, Plava Laguna organizuje i plaća sve troškove povezane s dobivanjem radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.

  DEKRA poziva sve zainteresovane da dođu na naš sajam zapošljavanja u utorak 19.02.2019. godine s početkom u 16:30h. Sajam će se održati u Brčkom u prostorijama BZK Preporoda.

  Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa uslovima i načinom rada kompanije “Plava Laguna”. Zainteresovani kandidati će moći odmah da se prijave za posao.

  Putem slijedećeg linka možete pristupiti prijavnom obrascu: PRIJAVNI OBRAZAC

  Za više informacija možete nas kontaktirati na broj telefona +387 33 29 52 54 ili na e-mail info.ba@dekra.com

  Foto: DEKRA

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  eight × one =