Vrijedna donacija za Osnovnu muzičku školu Brčko

Osnovna muzička škola Brčko dobila je donaciju u vidu nekorištenog pianina, marke Petrof, od gospođe iz Sarajeva koja je zamolila da se njen identitet ne objavjuje. Donatorka je poručila “da je instrumente koji se ne koriste potrebno donirati muzičkim školama, kako bi mlađi naraštaji imali priliku da se usavršavaju i rade na izgadnji svoje ličnosti kroz umjetnost i muziku“. Između odjeljenja za obrazovanje i donatorke, potpisan je ugovor o donaciji. Donaciju su preuzeli i zahvalili se donatorki direktor muzičke škole Jasmin Hasić i profesor Dragan Đokić.

Menadžment, zaposlenici i učenici škole se zahvaljuju donatorki ali i Odjeljenju za obrazovanje kao Odjeljenju za javnu sigurnost, što su omogućili prevoz i prenošenje klavira iz Sarajeva do Brčkog te isti stavili na raspolaganje učenicima Osnovne muzičke škole Brčko.

Autor: Muzička škola Brčko
Izvor: Otisak.ba

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

eight + = 17