Vlada BDBiH: Održan drugi nastavak 63. redovne sjednice

  Vlada Brčko distrikta Bosne i Hercegovine saopćila je da je na današnjem drugom nastavku 63. redovne sjednice odobrila Nacrt zakona o dopuni Zakona o javnoj imovini.

  Foto: Vlada BDBiH

  Novinar: Džemal Vantić

  Vlada Brčko distrikta Bosne i Hercegovine saopćila je da je na današnjem drugom nastavku 63. redovne sjednice odobrila Nacrt zakona o dopuni Zakona o javnoj imovini.

  Usvojene su i Smjernice za izradu nacrta pravilnika o obavljanju stručno-pedagoškog nadzora, Smjernice za izradu nacrta pravilnika o metodama i načinu vršenja analize opravdanosti poreznih i neporeznih davanja, Smjernice za izradu nacrta pravilnika o načinu i postupku uspostave i vođenja fiskalnog registra, Prijedlog zaključka o izmjenama i dopunama Zaključka o utvrđivanju metodologije izrade organizacionog plana organa javne uprave i Prijedlog odluke o utvrđivanju kriterija za raspodjelu sredstava na ime donacije Udruženju penzionera PIO/MIO Federacije BiH i donacije Udruženju penzionera Republike srpske za banjsko-klimatsko liječenje penzionera.

  Na zahtjev zastupnice Skupštine BDBiH dr. Lidije Ljubojević Vlada je primila je k znanju informacije u vezi s nabavkom CT uređaja i uređaja za magnetnu rezonancu.

  S dnevnog reda povučen je Nacrt odluke o visini dodatka na plaću u Odjelu za javni registar, navedeno je u saopćenju.

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  40 ÷ four =