Udruženje ‘Halali prijatelju moj’ Brčko: Podijeljeno blizu 700 paketića

Jedna firma iz Špionice kod Srebrenika na molbu Udruženja finansirat će pakete u vidu prehrambeno-higijenskih proizvoda za 22 porodice iz kolektivnog centra u Memićima kod Kalesije, najavljuju iz ove organizacije.

'Rekli smo da ćemo podijeliti 500 paketića za djecu sa posebnim potrebama i onu koja ne mogu kupiti paketić, ali smo u svakoj mjesnoj zajednici i kolektivnim centrima davali više' [Ustupljeno Otisku]

Udruženje građana “Halali prijatelju moj” iz Brčkog u proteklih nekoliko dana podijelilo je blizu 700 paketića na području Brčko distrikta, saopćeno je iz ove nevladine organizacije.

“Naše udruženje se zahvaljuje firmama, prijateljima i svim drugima koji su nas podržali i uvijek podržavaju u našim humanim radnjama. Rekli smo da ćemo podijeliti 500 paketića za djecu sa posebnim potrebama i onu koja ne mogu kupiti paketić, ali smo u svakoj mjesnoj zajednici i kolektivnim centrima davali više, čak i mjesnim zajednicama koje nisu poslale imena djece. Zahvaljujući našim pratiteljima došli smo do cifre od blizu 700 paketića, iduće godine ako Bog da idemo duplirati. Obišli smo 17 mjesnih zajednica i kolektivnih centara”, navedeno je iz ovog udruženja.

Pomoć kolektivnom centru u Memićima

Jedna firma iz Špionice kod Srebrenika na molbu Udruženja finansirat će pakete u vidu prehrambeno-higijenskih proizvoda za 22 porodice iz kolektivnog centra u Memićima kod Kalesije, najavljuju iz ove organizacije.

“Sutra u 9:30 sati treba da smo kod njih. Svaki paket je vrijedan 50 konvertibilnih maraka.”

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

+ sixty = sixty three