Udruženje Beba više organizuje prvi Beba fest u Brčkom

Cilj ove manifestacije je da kao i do sada promovišemo roditeljstvo, kao i sve ono što podrazumijeva zdravije i brojnije porodice, rekla je Milijana Simić, koordinator Udruženja.

– U nedelju 22. oktobra sa početkom u 12.00 časova u prostorijama Omladinskog centra u Brčkom, Udruženje građana Beba više organizuje prvi Beba fest.

Cilj ove manifestacije je da kao i do sada promovišemo roditeljstvo, kao i sve ono što podrazumijeva zdravije i brojnije porodice, rekla je Milijana Simić, koordinator Udruženja.

Podršku smo dobili od Vlade Brčko distrikta, naročito od Pododjeljenja za podršku NVO i MZ a sa nama u organizaciji su kao partneri i volonteri OC „Vermont“ kao i predavači instituta „Poliglota“.

Program Beba festa osmišljen je tako da na edukativno-zabavan način uljepšamo dan našim najmljađim stanovnicima Distrikta ali i njihovim roditeljima, naglasila je Simićeva dodajući da će festival imati i svoj humanitarni karkter.

„U saradnji sa Poliglota institutom organizujemo aukciju prodaje crteža mališana a a sav prihod od prodaje usmjeren je ka paru koji je nedavno obavio embrio-transfer na klinici za podpomognutu oplodnju u Pragu.

Podršku smo dobili i od kompanije „Vitinka“ kao i od butika dječije opreme „Poletarac“ iz Brčkog.

Iz Udruženja „Beba više“ još jednom pozivaju sve roditelje i mališane da im se pridruže na prvom „Beba festu“ u Distriktu.

Ulaz i učešće su potpuno besplatni! – navedeno je u pisanoj informaciji iz ovog udruženja.

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

+ sixty seven = 76