Supervizor za Brčko i šef Policije BDBiH o “Izazovima u borbi protiv korupcije”

Foto: Arhiva

Dana 28.01.2020. godine, u posjeti kod šefa Policije Brčko distrikta BiH, Gorana Pisića boravio je prvi zamjenik visokog predstavnika u BiH i supervizor za Brčko, Michael Scanlan i Johnatan B. Zeitlin, FBI-pomoćnik pravnog atašea u Ambasadi SAD-a.

Osnovna tema razgovora prvog zamjenika Visokog predstavnika u BiH i šefa Policije Brčko distrikta BiH bila je “Izazovi u borbi protiv korupcije”, a tokom sastanka sagovornici su se dotakli i stanja bezbjednosti na području Brčko distrikta, te funkcionisanja i osposobljenosti ove policijske agencije za suzbijanje svih vidova organizovanog kriminaliteta, korupcije, ekstremnog nasilja i terorizma. I ovom prilikom posebno je naglašena pozitivna komunikacija i saradnja u proteklom periodu.

Piše: Portparol Policije Brčko distrikta BiH
Izvor: Otisak.ba

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

sixteen + = twenty five