Stranka za BiH: Neposredno sa građanima Šatorovića

U prohladno subotnje decembarsko veče, 14.12.2019. godine u prepunoj sali Mjesne zajednice Šatorovići, mjesni ogranak Stranke za BiH Šatorovići upriličio je susret članova i simpatizera Stranke za BiH i ostalih građana sa kadrovima Stranke u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti.

Susret je protekao u toploj domaćinskoj atmosferi a tematika susreta je obuhvatala pregled učinjenog od strane Stranke za BiH u Šatorovićima u protekloj godini kao i aktuelna pitanja i potrebe mještana koje treba rješavati u predstojećem periodu.

Nakon uvodnog izlaganja domaćina Ribić Bahrije, koji je u kratkim crtama upoznao prisutne o realizovanim projektima, prisutnima su govorili Nedim Hamzabegović, Samida Mehić i Emir Hajdarević.

Potom se skupu obratio i predsjednik Vjeća Stranke za BiH Brčko primarijus dr. Zijad Nišić izražavajući zadovojstvo odzivom građana i upoznao ih sa aktuelnim političkim prilikama i tokovima.

Susret sa građanima se održao u interakciji gdje su građani postavljali pitanja iz okvira svojih potreba i problema sa kojim se susreću.

Predstavnici Stranke za BiH u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti su dali potrebne odgovore na postavljena pitanja i preuzeli obavezu rješavati prisutne probleme građana.

Neposredni susret sa građanima se završio na sveopšte zadovojstvo prisutnih koji su uz kahvu nastavili druženje u opuštenijoj atmosferi.

Fotogalerija

Autor: Stranka za BiH Brčko (14.12.2019)
Izvor: Otisak.ba

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

− five = two