Stanari Klosterske ulice iskazali nezadovoljstvo

Foto: Otisak.ba

Nakon što su stanovnici brčanskog Š naselja javno kritikovali način na koji je uspostavljen parking oko njihovih zgrada, oglasila se Azra Bešlić u ime stanara Klosterske ulice (parking iza njihove zgrade i upravne zgrade JP “Putevi Brčko).

“Kada je počela priča oko regulisanja parkinga, mi smo bili za, dok nismo uočili na koji način to radite, a ovim putem želimo ukazati samo na nekoliko činjenica:

– Parking iza naše zgrade je vlasništvo naše zgrade, na koji svi građani parkiraju, a predvođeni prije svega zaposlenicima JP “Putevi Brčko”, a mi moramo kupovati mjesečne. Zar niste trebali to adekvatno označiti?

– Kako je moguće da vi svoja službena vozila parkirate baš na privatni parking iza naše zgrade u Klosterskoj?

– Zaposlenici JP “Putevi BrČko” javno pričaju da oni nisu dužni plaćati parking i da mogu parkirati gdje hoće? Postavlja se pitanje je li to znači da zaposlenici elektrodistribucije ne trebaju plaćati struju?

– Osim toga, ulica gdje je upravna zgrada je katastrofalno neuređena, izostaje više aktivnosti Policije Brčko distrikta BiH, ali i Preduzeća “Putevi”. Zar je normalno da tu uvijek bude 5-10 nepropisno parkiranih vozila i da to vama ne smeta?

Ovim putem želimo javno da iskažemo svoje nezadovoljstvo”, navedeno je u e-mailu kojeg je Azra Bešlić poslala na adresu redakcije portala Otisak.ba.

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

seventy five − = seventy four