Spasovski: Građani BiH u Makedoniju uskoro sa ličnom kartom

Spasovski se danas sastao sa ministrom sigurnosti BiH, Draganom Mektićem a u obraćanju medijima poručio je da dvije države imaju jako dobru saradnju i zajedničke ciljeve.

Spasovski [N1]

“Bezbjednost je najvažniji segment društva i bez dobre bezbjednosti nema dobre saradnje”, poručio je danas Oliver Spasovski, ministar unutrašnjih poslova Makedonije.

Spasovski se danas sastao sa ministrom sigurnosti BiH, Draganom Mektićem a u obraćanju medijima poručio je da dvije države imaju jako dobru saradnju i zajedničke ciljeve.

“Bezbjednost je najvažniji segment u jednom društvu i bez dobre bezbjednosti nema dobre saradnje. Uskoro ćemo potpisati još jedan ugovor koji će omogućiti građanima BiH i Makedonije da putuju u zemlje samo sa ličnom kartom što je dokaz dobre saradnje”, kazao je Spasovski.

Dodao je da je današnji susret bio od velike važnosti zbog više razloga.

“Današnji susret je bio od iznimne važnosti i ne samo da će pojačati sigurnosnu situaciju u našim zemljama, nego i u regionu. Potpisali smo memorandum o saradnji, najvažnije od toga – o policijskoj saradnji. To podrazumijeva razmjenu policijskih službenika i podataka. Jako važna tema za nas i za region je borba protiv terorizma i nasilnog ekstremizma”, kazao je Spasovski.

“Učinit ćemo sve da napravimo bolju saradnju i pomognemo jedni drugima u unapređivanju svih segmenata saradnje”, dodao je.

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

seventy one − = 69