Skupština BDBiH: Nova redovna sjednica 15. maja

  Počet će nakon što zastupnici završe prethodnu 47. redovnu sjednicu raspravom o Informaciji o stanju u privredi na području BDBiH s osvrtom na učinke podsticaja koji se isplaćuju privrednim subjektima, saopćeno je danas iz Skupštine.

  Foto: Skupština BDBiH

  Novinar: Adis Mujdanović

  Nova, 48. redovna sjednica Skupštine Brčko distrikta Bosne i Hercegovine zakazana je za 15. maj.

  Počet će nakon što zastupnici završe prethodnu 47. redovnu sjednicu raspravom o Informaciji o stanju u privredi na području BDBiH s osvrtom na učinke podsticaja koji se isplaćuju privrednim subjektima, saopćeno je danas iz Skupštine.

  „Novom sjednicom Skupštine dominirat će uglavnom izvještaji o radu institucija i javnih preduzeća Distrikta u prošloj godini. Razmatrat ćemo izvještaje o radu Pravobranilaštva, Tužilaštva, Izvještaj o radu Vlade, Izvještaj o izvršenju budžeta Brčko distrikta, kao i izvještaje o radu Javnog preduzeća Putevi Brčko“, rekao je nakon pripremnog sastanka Esed Kadrić, predsjednik Skupštine.

  Esed Kadrić (Foto: Skupština BDBiH)

  Na dnevnom redu 48. redovne sjednice su: Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o oduzimanju nezakonito stečene imovine, Nacrt zakona o dopunama Zakona o državnoj službi u organima uprave, kao i više odluka o utvrđivanju javnog interesa, navedeno je u saopćenju.

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  three × three =