Privremena obustava i zabrana saobraćaja u Brčkom 18. maja

  Saobraćaj će biti reguliran uz pomoć saobraćajne signalizacije, redara organizatora, uz upute od strane Policije i bit će preusmjeravan alternativnim pravcima.

  Foto: Otisak.ba / Arhiva

  Novinar: Adis Mujdanović

  Na osnovu zakonskih ovlaštenja, Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine izdala je Rješenje o privremenom obustavljanju i zabrani saobraćaja u Brčkom 18. maja, za vrijeme održavanja svečanog defilea učesnika moto skupa.

  Privremena obustava i zabrana saobraćaja će se provesti u vremenskom intervalu od 17 do 18 sati, na relaciji: Bulevar mira od raskrsnice “Kuglana“ do raskrsnice sa Ulicom Jovana Dučića (kod Šipada).

  Saobraćaj će biti reguliran uz pomoć saobraćajne signalizacije, redara organizatora, uz upute od strane Policije i bit će preusmjeravan alternativnim pravcima, ulicama: Uzunovića – A. Šantića – Svetog Save – Vuka Karadžića do Bulevara mira u oba smjera, navedeno je u današnjem saopćenju Policije.

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  six × = forty two