Predstava koja je osvojila region “Zašto i kako ubiti muža” gostuje i u Brčkom

Nakon rasprodate predstave u svim mjestima u kojima je igrana, predstava koja je osvojila region – „Zašto i kako ubiti muža“ gostuje i u Brčkom po prvi put 14. februara u 20h u sali Doma kulture.

Ova predstava već je do sada doživjela preko stotinu izvođenja u regionu, a gdje god su gostovali tražila se karta više.

Zašto i kako ubiti muža?

Odgovore na ovo nesvakidašnje pitanje, na duhovit i kreativan način daće glumci Nataša Aksentijević i Peđa Damajnović. Urnebesna komedija u režiji Radeta Vukotića bavi se univerzalnom temom – kako preživjeti različite kategorije muževa i kako se “riješiti” istih, uz konačni zaključak da  ljubav i razumijevanje pobjeđuje sve, te da je život u dvoje daleko ljepši. Posebna draž ove predstave pored, aktuelne teme muško – ženskih odnosa, jeste živa  interakcija sa publikom.

Pozorišna predstava “Zašto i kako ubiti muža”, sa Natašom Aksentijević i  Peđom Damnjanovićem u glavnim ulogama, uskoro postaje serija. Producent i reditelj Rade Vukotić došao je na ideju da urnebesnu komediju, rađenu prema tekstu Antonija Amurija, preseli na mali ekran, a dvoje glumaca ju je prihvatilo sa oduševljenjem.

Za predstavu koja će vam sigurno natjerati „suze u oči … ali od smijeha“ vlada ogromno interesovanje, pa vam predlažemo da na vrijeme nabavite svoje ulaznice koje koštaju 10 KM. Ulaznice možete kupiti u Pubu “Balkan” i u Pubu “3 Sobe” u Brčkom.

Autor: Organizator
Izvor: Otisak.ba

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

+ eighty two = ninety one