Policija BDBiH: Pregled značajnih bezbjednosnih događaja od 2. do 4.11.

Policija BDBiH (Foto: Otisak.ba / Arhiva)

KRIMINALITET:

Tokom izvještajnog perioda (vikenda) nisu zabilježene prijave građana koje bi sadržavale bitna obilježja krivičnog djela.

JAVNI RED I MIR:

– Pripadnici Policije su u navedenom vremenskom periodu obezbjedili sve vjerske, kulturne, sportske, tradicionalne i druge javne skupove koji su održani u distriktu i isti su protekli bezbjedno.

SAOBRAĆAJ:

– U izvještajnom periodu nije bilo saobraćajnih nezgoda u kojima su pripadnici Policije vršili  uviđaje.

– Tokom kontrole vozila i vozača u saobraćaju, pripadnici Policije su iz saobraćaja isključili dvadeset pet vozača i vozila, gdje je kod četrnaest vozača, kontrolom, utvrđeno da vozilima upravljaju pod uticajem alkohola, u osam slučajeva utvrđeno je da lica upravljaju vozilima prije sticanja prava na upravljanje, dok je u tri slučaja utvrđeno da vozači upravljaju vozilima kojima je istekla važnost registracije.

Piše: Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine
Izvor: Otisak.ba

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

sixty seven − sixty four =