Pokrenut postupak za izbor zamjenika šefa brčanske Policije

U skladu s ovom odlukom, javni konkurs bit će upućen na objavljivanje najkasnije do 18. decembra ove godine.

Tokom izvještajnog perioda, zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira [Otisak.ba - Arhiva]

Na 25. redovnoj sjednici, održanoj u ponedjeljak, Nezavisni odbor za izbor šefa Policije i zamjenika šefa Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine donio je Odluku o pokretanju postupka izbora i raspisivanju javnog konkursa za izbor zamjenika šefa Policije, navedeno je u informaciji iz brčanske Skupštine.

U skladu s ovom odlukom, javni konkurs bit će upućen na objavljivanje najkasnije do 18. decembra ove godine, i bit će objavljen u Službenom glasniku Distrikta, na web-stranici brčanske Skupštine i u tri dnevna lista u Bosni i Hercegovini.

Nezavisni odbor je stalno tijelo Skupštine Distrikta koje je, između ostalog, nadležno za raspisivanje javnog konkursa, provođenje postupka izbora šefa i zamjenika šefa Policije u ovom gradu, i predlaganje najuspješnijeg kandidata gradonačelniku Distrikta, stoji na kraju informacije.

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

45 ÷ fifteen =