Otisak TV: Drugi BiH Color Festival u Brčkom

Jedinstveni muzički događaj na ovim prostorima i ove godine je okupio nekoliko hiljada ljubitelja elektronske muzike iz svih krajeva Bosne i Hercegovine i regije.

Color Festival je oduševio, obojio i donio jednu šarenu dugu poslije sivih oblaka [Otisak.ba]

U ranim jutarnjim satima završen je drugi BiH Color Festival u Brčkom, koji je počeo u petak poslijepodne.

Jedinstveni muzički događaj na ovim prostorima i ove godine je okupio nekoliko hiljada ljubitelja elektronske muzike iz svih krajeva Bosne i Hercegovine i regije.

Publiku su dva dana, u periodu od 16 do 2 sata poslije ponoći, na poligonu Bescarinske zone, zabavljala brojna imena elektronske muzike.

Line Up [Facebook – BiH Color Festival]
After Party bio je organiziran na prostoru planinarskog doma u Gredicama.

 

Kvalitet podignut na viši nivo

U odnosu na prošlu godinu, organizator se potrudio ove godine osigurati više boja u prahu [tona], a posjetiocima je bilo dostupno i više propratnih sadržaja prije i tokom Festivala.

Sudeći prema reakcijama publike, kvalitet Festivala je podignut na viši nivo.

Organizator najavljuje da će i sljedeće godine biti noviteta, te da će Festival godinama rasti.

Preostalo je da se sumiraju utisci, isprave greške i uvaže zamjerke publike, ukoliko ih bude, i organizacija trećeg BiH Color Festivala može početi.

Multimedia: Kenan Ibrišimović

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

− seven = one