Otežan saobraćaj na lokalnom putu Grbavica – Ulice – Seonjaci

Od 4. decembra (danas) do 8. decembra (subota) saobraćaj na lokalnom putu L1 Grbavica – Ulice – Seonjaci, dionice kroz Donji Rahić i Vukšić, će biti otežan, a na trenutke i obustavljen.

Foto: vlada.bdcentral.net

Novinar: Adis Mujdanović

Od 4. decembra (danas) do 8. decembra (subota) saobraćaj na lokalnom putu L1 Grbavica – Ulice – Seonjaci, dionice kroz Donji Rahić i Vukšić, će biti otežan, a na trenutke i obustavljen zbog radova na obnovi i asfaltiranju puta, saopćeno je iz Vlade Brčko distrikta Bosne i Hercegovine.

Alternativni pravac za vrijeme obustave saobraćaja bit će regionalni put R.460 Brčko – Cerik, kao i lokalni put L7 Ulice – Vitanovići – Bukvik.

„Mole se svi učesnici u saobraćaju da se u ovom periodu pridržavaju uputstava dobijenih vertikalnom saobraćajnom signalizacijom kao i radnika na terenu“, navedeno je u saopćenju.

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

forty eight ÷ 6 =