Merhamet Brčko uručio paket humanitarne pomoći starici u Gornjem Zoviku

Uručili joj lijekove, solidan paket hrane i drugih potrepština.

Mustafa Ibrišimović (Radio Brčko)

Humanitarno udruženje građana Bošnjaka Merhamet Brčko distrikta ovih dana je pojačalo svoje aktivnosti na obilasku starijih i iznemoglih lica kojima je potrebna humanitarna pomoć i ljudska briga i pažnja.

Tako su danas predstavnici Merhameta obišli jednu osobu starije životne dobi koja živi sama u Gornjem Zoviku i uručili joj paket humanitarne pomoći.

Tim povodom Mustafa Ibrišimović, predsjednik Merhameta Brčko, za Radio Brčko je rekao da su danas posjetili staru Bosu Pavlović koja živi u Kalajdžijama – Gornji Zovik i uručili joj lijekove, solidan paket hrane i drugih potrepština.

Ibrišimović je još dodao da je Merhamet zbog fizičke nemogućnosti ulaska humanitarnih roba u sjedište Merhameta u Gornjem Rahiću – Okrajci jedan kamion humanitarnih roba preusmjerio van Distrikta, te da će o svemu obavijestiti nadležne organe i institucije.

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

− three = six