Memorijal „Alija Izetbegović“ u Brčkom: Obavljeno žrijebanje grupa

Otvaranje Turnira zakazano je za danas u 16:30 sati u sportskoj dvorani Tehničke škole. Zatvaranje je predviđeno za nedjelju, u 17 sati.

[BDC TV]

Jučer je u prostorijama BZK „Preporod“ Brčko obavljeno žrijebanje grupa za Međunarodni memorijalni malonogometni turnir „Alija Izetbegović“.

U kategoriji predpionira igraju: ŠF Voćar Šatorovići, Fudbalska akademija Mirza Trumić Maoča,  FK Gornji Rahić, ŠF Lion Brčko.

U veteranskoj kategoriji u grupi A se sastaju: MNK Veterani 92 Brčko, MNK Voćar Šatorovići, MNK Goražde, MNK Udruženje Bolo Olovo, a u grupi B: MNK Banovići, MNK Kanton Sarajevo, MNK Major Samir Sulejmanović Ilijaš, MNK Klanac.

Kod seniora u grupi A snage će odmjeriti: MNK Klanac Brčko, MNK Golubovi mira Kanton Sarajevo, Futsal klub Brčko, u grupi B: Vijeće nacionalne manjine Grada Zagreba, MNK Stupčanica Olovo, DOO Famm Brčko, a u grupi C: MNK Bubamara Cazin, Fondacija Mirza Trumić Brčko, MNK Gunja, MNK Ilmijja.

Devetnaestog oktobra navršava se 15 godina od smrti prvog predsjednika Republike Bosne i Hercegovine, kome se u čast već 14 godina održava ovaj turnir.

Organizatori Turnira su Savez boraca Federacije BiH i Udruženje demobilisanih boraca Armije RBiH Brčko distrikta.

Otvaranje Turnira zakazano je za danas u 16:30 sati u sportskoj dvorani Tehničke škole. Zatvaranje je predviđeno za nedjelju, u 17 sati.

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

× 6 = fifty four