Lukavac: Učenici Ekonomske škole Brčko osvojili drugo mjesto na takmičenju u kuhanju

  Oni su učestvovali na 17. Međunarodnom sajmu turizma i ekologije koji je upriličen u Lukavcu od 9. do 11. maja.

  Foto: Ekonomska škola Brčko

  Novinar: Adis Mujdanović

  Ekonomska škola Brčko saopćila je danas da su njeni učenici Drago Ostojić i Anđel Stokić, predvođeni mentorom Markom Gajićem, osvojili drugo mjesto na takmičenju u kuhanju koje je održano u Lukavcu.

  Oni su učestvovali na 17. Međunarodnom sajmu turizma i ekologije koji je upriličen u Lukavcu od 9. do 11. maja.

  Učenici smjerova trećeg stepena – Kuhar i Konobar – i četvrtog stepena, Ugostiteljsko-kulinarski tehničar, po završetku škole imaju osiguran posao, naglasili su iz Ekonomske škole.

  Naredne školske godine Ekonomska škola u području rada Ugostiteljstvo i Turizam – pored smjerova Konobar, Kuhar i Ugostiteljsko-kulinarski tehničar – upisuje smjer Turistički tehničar.

  U području rada Ekonomija, Pravo, Administracija i Trgovina upisuje smjerove: Ekonomski tehničar, Ekonomski tehničar – poslovna informatika, Komercijalni tehničar, Bankarski tehničar, Poslovno-pravni tehničar, Carinski tehničar.

  Foto: Ekonomska škola Brčko

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  ÷ ten = 1