IPA Brčko: Dobrovoljno darivanje krvi

  "Zadovoljstvo nam je da se ovoj akciji odazvao veliki broj pripadnika Policije Brčko distrikta BiH, Sudske Policije Brčko distrikta BiH, članovi i prijatelji luba koji su darivali krv, a većina njih su višegodišnji redovni davaoci krvi", navedeno je u današnjem saopćenju IPA-e.

  Foto: Otisak.ba / IPA Brčko

  Novinar: Adis Mujdanović

  Internacionalna policijska asocijacija (IPA), Regionalni klub Brčko, u okviru manifestacije “Dani IPA-e u Brčkom 2019” i ove godine je, već tradicionalno, organizirala akciju dobrovoljnog darivanja krvi na Odsjeku za transfuziju brčanskog Zdravstvenog centra.

  Jedan od pravaca djelovanja IPA-e Brčko jeste humanitarna aktivnost, u koju kao prioritet svrstavaju dobrovoljno darivanje krvi. U ovom segmentu, kako ističu, imaju izuzetno dobre rezultate.

  “Zadovoljstvo nam je da se ovoj akciji odazvao veliki broj pripadnika Policije Brčko distrikta BiH, Sudske Policije Brčko distrikta BiH, članovi i prijatelji luba koji su darivali krv, a većina njih su višegodišnji redovni davaoci krvi”, navedeno je u današnjem saopćenju IPA-e.

  Svi dobrovoljni davaoci krvi su u znak zahvalnosti od Kluba dobili poklon majice sa logom “IPA Brčko”.

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  + 77 = eighty two