Fotogalerija: Isporučena vrijedna oprema Brčko distriktu i općini Brod

U sklopu Projekta prekogranične saradnje "Odgovor na vanredne situacije - SADA", u kome je Brčko distrikt Bosne i Hercegovine nosilac

[Ustupljeno Otisku]

U sklopu Projekta prekogranične saradnje “Odgovor na vanredne situacije – SADA”, u kome je Brčko distrikt Bosne i Hercegovine nosilac, isporučena je vrijedna oprema renomiranog njemačkog proizvođača “KSB” – pumpe za prepumpavanje bujičnih voda visokog kapaciteta [tri za Distrikt i jedna za općinu Brod] i lahke prenosive muljne pumpe [po dvije za Distrikt i Brod].

Cilj nabavke spomenute opreme je podizanje kapaciteta i unaprjeđenje resursa civilne zaštite Distrikta i općine Brod, u slučaju vanrednih situacija, poput katastrofalnih poplava iz 2014. godine.

Nabavka je finansirana sredstvima Evropske unije, odnosno kroz IPA [Instrument pretpristupne pomoći] fondove.

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

thirty six − 32 =