Foto: Sara Sabri u Brčkom govorila o jakoj ženi i jakoj porodici

Jaka porodica je osnovna ćelija društva iz koje svi mi nosimo osobine koje nas vode kroz život, a posebno u ovim teškim vremenima moramo imati jake sposobnosti prepoznati dobro od zla i obrnuto, kazao je Bulčević u izjavi Otisku.

Potpredsjednik SDA u Brčkom Damir Bulčević obratio se prisutnima

Večeras je u Islahijetu u Brčkom književnica Sanela Karišik Begović, poznatija pod pseudonimom Sara Sabri, održala predavanje na temu “Jaka žena, jaka porodica” koje je, uprkos lošim vremenskim prilikama, privuklo veliki broj broj žena.

Gostovanje Sare Sabri u Brčkom su organizirale Asocijacija žena Stranke demokratske akcije i Fatma.

Prisutnima se obratio potpredsjednik SDA u Brčkom Damir Bulčević.

– Jaka porodica je osnovna ćelija društva iz koje svi mi nosimo osobine koje nas vode kroz život, a posebno u ovim teškim vremenima moramo imati jake sposobnosti prepoznati dobro od zla i obrnuto – kazao je Bulčević u izjavi Otisku.

Sara Sabri je rođena u Novom Pazaru 1984. godine. Nakon završene medrese u rodnom gradu, na Internacionalnom univerzitetu paralelno je studirala bosanski i srpski jezik i književnost, i diplomatiju i međunarodne odnose.

Napisala je pet knjiga. Njena prva knjiga pod nazivom “Šapućem ti kao žena ženi” je za nepuna dva mjeseca doživjela dva izdanja. U toj knjizi je, analizirajući brakove iz svoje okoline, iznijela savjete djevojkama, ženama, suprugama.

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

× five = forty