Foto: JP Luka Brčko na Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru

Foto: Ustupljeno Otisku

Javno preduzeće “Luka Brčko” učestvovalo je na 20. Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru, na kojem je bilo dosta posjetilaca, a ostvarilo je kontakte sa domaćim i stranim privrednicima.

Predstavnici Preduzeća su prisustvovali okruglom stolu na temu “Evropska integracija i zajednička budućnost”, te na konferencijama i radionicama koje se odnose na transport i infrastrukturu, a odnose se i na javna preduzeća.

Jedna od takvih bila je konferencija pod nazivom “Savremeni transport i komunikacijski sistem”.

“Upoznala sam se sa novim programima fondova EU-a za period 2014-2020. i instrumentima za pravilno korištenje evropskih fondova. Zadovoljni smo sa posjetom i organizacijom, i interesovanjem privrednika, domaćih i stranih preduzeća, kojima trebaju usluge međunarodne Luke Brčko u BiH”, kazala je Otisku Snježana Novaković, zamjenica direktora JP “Luka Brčko” d.o.o.

Na Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru zajednički štand su imali “Luka Brčko”, te Privredna komora i Udruženje poslodavaca iz Brčkog.

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

ninety three − = 84