Foto: Džemat Rahić pokreće akciju ‘Stiropol i fasada za džamiju’

Džematski odbor je tu odluku donio krajem proteklog mjeseca.

[dzematrahic.ba]

U narednom periodu, najkasnije za dvije sedmice, biće pokrenuta realizacija ugradnje stiropola i fasade na džamiju u Gornjem Rahiću.

Džematski odbor je tu odluku donio krajem proteklog mjeseca.

“Preduzete su sve mjere kako bi ovaj značajan projekat bio realizovan kvalitetno i dobro, na dobrobit cijele zajednice. Idejno rješenje koje vidite pred sobom je dio izgleda naše džamije, koja bi trebala imati taj izgled i po kojem bi bila prepoznata kao objekat od posebnog značaja za naše mjesto. Naravno, radovi na ovom značajnom projektu će i koštati, kao i svi drugi do sada. Iz tog razloga Vas pozivamo da svojim prilozima i donacijama, svako prema svojim mogućnostima, učestvuje u njemu. Za sve informacije vezane za ovaj projekat možete nas kontaktirati na e-mail adresu dzematgornjirahic@gmail.com ili na telefon 061/424-435”, saopćeno je iz Džemata Rahić.

[dzematrahic.ba]

1 KOMENTAR

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

− four = four