Foto: Bahatosti u Brčko distriktu nikad kraja

Stanovnici Ulice Meše Selimovića u centru Brčkog već godinama muku muče sa nepropisnim parkiranjem, dok Policija i Inspektorat pišu slavospjevne izvještaje kako rade u interesu građana.

[Ustupljeno Otisku]

Stanovnici Ulice Meše Selimovića u centru Brčkog već godinama muku muče sa nepropisnim parkiranjem, dok Policija i Inspektorat pišu slavospjevne izvještaje kako rade u interesu građana.

U strahu da ne oštete svoja, a i nepropisno parkirana vozila, svakodnevno jedva dolaze do svojih zgrada i privatnih parkinga, riječi su stanara.

[Ustupljeno Otisku]
Kroz razgovor naveli su da je na početku Ulice postavljen znak zabrane parkiranja, a niko ga ne poštuje.

Na poziv prema Policiji u više navrata, da su vozila nepropisno parkirana i da onemogućavaju prolaz i pristup parkinzima, dobili su odgovor da će se to riješiti.

Pisan je dopis i Inspektoratu, jer cijeli problem zapravo nastaje zbog rada jednog pravnog subjekta koji u stvari kao servis atomobila obavlja svoju dijelatnost baš na Ulici gdje je tokom dana po 5 ili 6 automobila na servisu uz uzurpiranje i privatnih parkinga.

Ko god da je bahat prema stanarima, u ovome slučaju pokazuju neodgovornost i neprofesionalnost u svom radu, istakli su građani sa željom da nadležne institucije napokon nešto poduzmu!

[Ustupljeno Otisku]
Autor: Dževad Turčalo

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

÷ six = one