U TUZLI SE OTVARA KINO S PET ZVJEZDICA: CINESTAR S PET DVORANA U BINGO CITY CENTRU

E-mail Ispis PDF
b 161205063Najuspješniji i najveći regionalni kino operater CineStar, nakon Mostara i Bihaća, otvara treći multipleks u Bosni i Hercegovini. Novi multipleks otvara se u tuzlanskom Bingo City Centru, imat će pet dvorana sa 782 sjedala, a jedna od njih je i posebna eXtreme dvorana s platnom od čak 100 metara kvadratnih, javlja Klix.ba.

Multipleks u Tuzli imat će pet dvorana koje će posjetiocima osigurati vrhunsko i nezaboravno kino iskustvo. Građani Tuzle imat će priliku uživati i u eXtreme dvorani, ekskluzivnom CineStar standardu kino dvorane s najsavremenijom tehnologijom i filmskim platnom od čak 100 metara kvadratnih. Riječ je o najbolje opremljenim, tzv. ultimativnim kinodvoranama, koje gledaocima omogućavaju uživanje u kristalno čistoj projekciji, najmodernijem zvučnom sistemu na svijetu, gigantskom filmskom platnu koje je premazano srebrom za još realističnije filmsko iskustvo i RealD 3D tehnologiji s najmodernijim polariziranim 3D naočalama. Audiovizuelno iskustvo gledanja najvećih svjetskih blockbustera u eXtreme dvoranama kod gledaoca izaziva pravu navalu adrenalina.

Također, tuzlanskoj publici bit će ponuđene prepoznatljive usluge CineStara, poput Moja CineSrijeda - najpovoljnijeg dana u sedmici, Matineja i Porodičnog paketa, proslava rođendana, loyalty program koji omogućava uštede i kupovinu ulaznica online, kao i najudobnija sjedišta od kojih su posebno atraktivna ljubavna, love box i VIP sjedala, besplatan parking i još mnogo toga. Dodatno, posjetioci će se moći družiti u baru jedinstvenog i modernog dizajna.

Uskoro će biti objavljen i tačan datum otvorenja CineStar multipleksa u Tuzli, a tim će se povodom održati i atraktivno otvorenje uz posebna iznenađenja koje je CineStar pripremio za građane Tuzle i okolice.

CineStar Tuzla je 18. multipleks CineStara u regiji. Ukupno gledajući, CineStar multipleksi trenutno broje 115 dvorana sa blizu 19.000 sjedišta, što CineStar s očekivanih blizu četiri miliona posjetilaca godišnje čini najvećim i najuspješnijim kinooperaterom u regiji. Osim toga, među najbolje svjetske kinooperatere svrstava ga i opremljenost kino dvorana najsavremenijim tehnologijama u skladu s posljednjim svjetskim trendovima i standardima, te činjenica da je CineStar ekskluzivno publici ponudio najsuperiornije kinoformate IMAX i 4DX, te je u svoja kina uveo digitalnu 3D tehnologiju, eXtreme dvorane, Auro 11.1 3D zvuk, 4K tehnologiju.


Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  

Podijeli

UPOZORENJE: komentari posjetilaca ne odražavaju stajalište web portala www.otisak.ba
konnak2016
  • 1
  • 2
  • 3
MLADI U DISTRIKTU NEZAINTERESOVANI ZA ZAKON O MLADIMA

MLADI U DISTRIKTU NEZAINTERESOVANI ZA ZAKON O MLADIMA

Predstavnici omladinskih organizacija u Brčko distriktu nisu se odazvali pozivu da učestvuju na današnjoj javn...

KRENUO KONVOJ POMOĆI ZA SIRIJU: U PRIKUPLJANJU UČESTVOVAO MIZ BRČKO

KRENUO KONVOJ POMOĆI ZA SIRIJU: U PRIKUPLJANJU UČESTVOVAO MIZ BRČKO

Iz bh. mjesta Brijesnica jutros je krenuo treći, do sada najveći konvoj pomoći za Siriju. Konvoj se sastoji od...

MEKTIĆ O LEGALIZACIJI KANABISA U MEDICINSKE SVRHE: ZAŠTO NE

MEKTIĆ O LEGALIZACIJI KANABISA U MEDICINSKE SVRHE: ZAŠTO NE

Zastupnik Naše stranke Dennis Gratz jučer je pokrenuo inicijativu, preko Federalnog parlamenta, prema državnom...

+ Copyright (c) 2013 Otisak d.o.o. pridržava sva prava.