FATMIR SULEJMANI O NOVOJ PJESMI, KARIJERI I PLANOVIMA: Veza između mene i Goce je Brčko

  Ona mi je rekla da joj je majka porijeklom iz Brčkog tek kada smo završili „Ukus žene“

  Fatmir Sulejmani i Goca Tržan predstavili su duet „Ukus žene“. Pjevač je zadovoljan prvim reakcijama, a za ovu saradnju su zaslužni Armin Šaković i Amil Lojo. Pjevač otkriva i kakvu ulogu ima grad Brčko u ovom spoju. Fatmir je iskoristio priliku pa prokomentarisao pobjedu Džejle Ramović u „Zvezdama Granda“.

  Promocija pjesme „Ukus žene“, dueta sa Gocom Tržan je završena. Jesi li zadovoljan?

  -Prva reakcija je da mi je pao kamen sa srca. Jako puno vremena i truda smo uložili u pjesmu, spot, promociju. Zadovoljan sam odzivom ljudi, pogotovo onih koje sam ja pozvao. Svi su se odazvali i došli. Sad pjesma ide na svoj put, pa se nadam da smo napravili nešto što vrijedi.

  Kako je došlo do saradnje sa Gocom Tržan?

  -Armin Šaković joj je slao pjesmu, ali ja to nisam znao. Samo sam znao da snimam duet, ali nisam znao s kime. Ja sam otpjevao demo jedne druge pjesme koju je radio Armin za Gocu, i ona je to čula. Tako se sve nekako i desilo i dogovorili smo se da snimamo duet.

  Jesi li znao da je njena majka porijeklom iz Brčkog, tvog rodnog grada?

  -Nisam to znao, tek kasnije kroz priču mi je to rekla, kad smo završili pjesmu i spot. Eto, sad imamo još jednu vezu, a to je Brčko.

  Nastavljaš li saradnju sa Arminom Šakovićem i Amilom Lojom?

  -Naravno, jako dobar tim i sretan sam da su uz mene.

  Da li ćeš mijenjati svoj stil?

  -Ne. Smatam da je to što pjevam baš za mene. Publika to voli i po čemu me zna već neke četiri godine od kada sam na sceni. Nema potrebe da pravim eksperimente. To što ja pjevam dođe do uha svih onih koji me vole, tako da nema potrebe mijenjati nešto i što je već dalo rezultate.

  Šaković i Lojo su do sada napisali veliki broj hitova. Kakva su tvoja očekivanja i da li će „Uksus žene“ biti hit?

  -Ja se iskreno nadam da smo ispunili očekivanja publike. Ovo je dobitna kombinacija. Okupio sam sjajan tim i korisitm priliku da se još jednom zahvalim na svemu.

  Kakvi su planovi u narednom periodu?

  -Prije Nove godine je u planu još jedna pjesma. Ona je skoro završena i zove se „Zbogom uspomene“. Samo još treba da se uradi miks. Čim prođe ova euforija oko dueta „Ukus žene“ radimo pjesmu do kraja.

  Kako reaguješ kada čuješ svoje pjesme u izvedbi kandidata „Zvezda Granda“?

  -Ja sam bio u koži tih ljudi i znam kako im je. Veliko je zadovoljstvo kad u moru dobrih pjesama i među tolikim brojem pjevača neko odabere baš moju pjesmu.

  Dosta se pričalo o tome da li je Džejla Ramović zaslužila pobjedu, jer je još uvijek jako mlada. Šta misliš o tome?

  -Što se tiče njenih godina, to najbolje zna njena porodica i ona da li je spremna za takva iskušenja, kako treba da se ponaša i šta da radi. Generalno, ona nema mrlja u karijeri, a krenula je kao djevojčica. Kao osoba je divna, a mi kao njene kolege svi imamo jako dobro mišljenje o njoj. Mislim da niko drugi nije ni mogao pobijediti u posljednjoj sezoni „Zvezda Granda“.

  Izvorno objavljeno: 20.09.2019.

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  + 61 = sixty six