Brčko: U petak ističe rok za prijave na Marš mira

Prema riječima organizatora, dosad se prijavilo oko 80 osoba.

[Arhiva]

Prijave za Marš mira 2017 su otvorene u Brčkom 9. juna.

Prijave se vrše u Islahijjetu od 9 do 21 sat, najkasnije do petka u 17 sati, kada će biti i sastanak u Islahijjetu.

“Bitna promjena u odnosu na prošle godine je to što smo primorani uvesti kotizaciju od 10 konvertibilnih maraka (KM) radi velikog broja fiktivnih prijava učesnika, gdje obezbijedimo sve za učesnika, a taj se ne pojavi. Dalje, ove godine od tog iznosa kotizacija ćemo obezbijediti pojačane obroke i kuhanje svaki dan”, naveli su ranije za portal Otisak iz Kluba prijatelja Srebrenice i Podrinja Brčko, koji je organizator.

Dosad oko 80 prijavljenih

Prema riječima organizatora, dosad se prijavilo oko 80 osoba.

Kotizacija se uplaćuje u Islahijjetu i tu je potrebno obavezno ostaviti ime i prezime, mjesnu zajednicu iz koje dolazite i broj telefona.

“Molimo sve koji imaju šatore da ponesu, jer, kao i svake godine, vojni šatori nemaju kapacitet da prime sve učesnike. Bez uplaćene kotizacije nećete biti prijavljeni!”, navedeno je ranije.

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

twenty − = sixteen