Brčko: Supervizor sa predstavnicima vlasti i političkih partija

Tokom dvodnevne posjete Brčkom, supervizor za Brčko distrikt Bosne i Hercegovine Michael Scanlan (Majkl Skenlen) sastao se sa predstavnicima vlasti te političkih stranaka koje su zastupljene u Skupštini BDBiH, i s njima razgovarao o najnovijim dešavanjima u ovoj lokalnoj zajednici koja za cilj imaju poboljšanje javnih usluga i poslovnog okruženja, saopćeno je danas iz Kancelarije visokog predstavnika u BiH (OHR).

Na sastanku sa predsjednikom Skupštine BDBiH i Stranke demokratske akcije u Brčkom - Esedom Kadrićem

Foto: www.ohr.int

Tokom dvodnevne posjete Brčkom, supervizor za Brčko distrikt Bosne i Hercegovine Michael Scanlan (Majkl Skenlen) sastao se sa predstavnicima vlasti te političkih stranaka koje su zastupljene u Skupštini BDBiH, i s njima razgovarao o najnovijim dešavanjima u ovoj lokalnoj zajednici koja za cilj imaju poboljšanje javnih usluga i poslovnog okruženja, saopćeno je danas iz Kancelarije visokog predstavnika u BiH (OHR). Više ovdje.

Sa šefom Inspektorata BDBiH Damirom Bulčevićem
Sa zastupnikom u Skupštini BDBiH i predsjednikom Socijaldemokratske partije u Brčkom – Suadom Burićem
Sa dogradonačelnikom BDBiH i predsjednikom Hrvatske demokratske zajednice u Brčkom – Antom Domićem
Sa predsjednikom Saveza nezavisnih socijaldemokrata u Brčkom – Đorđom Kojićem

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

fifteen + = twenty four