Brčko: Otvorene prijave za Marš mira od Nezuka do Srebrenice

  Prijave su zvanično otvorene danas, te se završavaju 5. jula (petak) u 16 časova, kada će biti održan i sastanak sa svim prijavljenim, gdje će oni dobiti odgovarajuće upute oko cjelokupnog Marša mira.

  Admir Karalić, direktor Kluba prijatelja Srebrenice i Podrinja BDBiH (Fotoreporterka: Azra Bijedić / Otisak.ba)

  Novinarka: Azra Bijedić

  Klub prijatelja Srebrenice i Podrinja Brčko distrikta Bosne i Hercegovine ove godine organizuje 15. po redu Marš mira od Nezuka do Srebrenice. Zainteresovani se mogu prijaviti u prostorijama Bošnjačke kulturne zajednice „Preporod“.

  Prijave su zvanično otvorene danas, te se završavaju 5. jula (petak) u 16 časova, kada će biti održan i sastanak sa svim prijavljenim, na kojem će oni dobiti odgovarajuće upute oko cjelokupnog Marša mira.

  Za razliku od prošle godine, ove godine nema kotizacije. Klub prijatelja će obezbijediti prevoz od Brčkog do Nezuka, odnosno po povratku od Nezuka do Brčkog, kao i hranu za sve učesnike. Na učesnicima ostaje odgovornost za obezbjeđivanje šatora za smještaj.

  Direktor Kluba Admir Karalić kazao je u izjavi za Otisak.ba da je zadovoljan zainteresovanošću.

  „Prošle godine je tako bilo 50-ak učesnika, a rekordni broj prijavljenih je bio 150. Osim iz Brčkog, prijavljuju se i osobe iz Gunje i inostranstva, te su svi dobrodošli“, dodao je on.

  Svi zainteresovani se mogu prijaviti i za učešće u Maršu mira od Žepe do Srebrenice, pod istim uslovima.

  Kontakt brojevi za više informacija su: BZK „Preporod“ (049/230-120), Admir Karalić (061/762-379) i Kristian Bilić (062/001-990).

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  forty four + = 49