Brčko: Obustava saobraćaja zbog radova na drugoj traci Bulevara

Za vrijeme ovih radova saobraćaj će biti zatvoren za pojedinačne smjerove iz Bijeljine odnosno Banje Luke.

Foto: vlada.bdcentral.net

Novinar: Dževad Turčalo

Iz Odjela za javne poslove u Vladi Brčko distrikta Bosne i Hercegovine danas su uputili obavještenje za sve učesnike u saobraćaju u kojem je navedeno da će u četvrtak (13. juni), petak (14. juni) i subotu (15. juni) saobraćaj u Ulici Uzunovića u ovom gradu, dionica od pružnog prelaza na Bijeljinskoj cesti zaključno s raskrsnicom „Kuglana“, biti obustavljen zbog radova na polaganju završnog sloja asfalta Ulice Uzunovića (druga traka Bulevara), Kuglana – pružni prelaz.

Za vrijeme ovih radova saobraćaj će biti zatvoren za pojedinačne smjerove iz Bijeljine odnosno Banje Luke.

Alternativni pravac iz smjera Bijeljine je raskrsnica kod benzinske pumpe „Agropetrol“ – saobraćajnica preko Bescarinske zone, zatim kroz stambena naselja Prvi maj i Grčica te dalje tranzitom kroz grad.

Alternativni pravac iz smjera Banje Luke je tranzitom kroz grad i ulicama Miroslava Krleže i Nikole Tesle, te kroz stambena naselja Prvi maj i Grčica, zatim saobraćajnicom preko Bescarinske zone za Bijeljinu.

Upućena je molba svim učesnicima u saobraćaju da se u ovom periodu pridržavaju uputa dobijenih vertikalnom saobraćajnom signalizacijom, kao i radnika na terenu.

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

eighty ÷ = 10