Brčko: Obustava saobraćaja zbog radova na drugoj traci Bulevara

  Za vrijeme ovih radova saobraćaj će biti zatvoren za pojedinačne smjerove iz Bijeljine odnosno Banje Luke.

  Foto: vlada.bdcentral.net

  Novinar: Dževad Turčalo

  Iz Odjela za javne poslove u Vladi Brčko distrikta Bosne i Hercegovine danas su uputili obavještenje za sve učesnike u saobraćaju u kojem je navedeno da će u četvrtak (13. juni), petak (14. juni) i subotu (15. juni) saobraćaj u Ulici Uzunovića u ovom gradu, dionica od pružnog prelaza na Bijeljinskoj cesti zaključno s raskrsnicom „Kuglana“, biti obustavljen zbog radova na polaganju završnog sloja asfalta Ulice Uzunovića (druga traka Bulevara), Kuglana – pružni prelaz.

  Za vrijeme ovih radova saobraćaj će biti zatvoren za pojedinačne smjerove iz Bijeljine odnosno Banje Luke.

  Alternativni pravac iz smjera Bijeljine je raskrsnica kod benzinske pumpe „Agropetrol“ – saobraćajnica preko Bescarinske zone, zatim kroz stambena naselja Prvi maj i Grčica te dalje tranzitom kroz grad.

  Alternativni pravac iz smjera Banje Luke je tranzitom kroz grad i ulicama Miroslava Krleže i Nikole Tesle, te kroz stambena naselja Prvi maj i Grčica, zatim saobraćajnicom preko Bescarinske zone za Bijeljinu.

  Upućena je molba svim učesnicima u saobraćaju da se u ovom periodu pridržavaju uputa dobijenih vertikalnom saobraćajnom signalizacijom, kao i radnika na terenu.

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  three × = twenty seven