Brčko: Javni pozivi Odjela za raseljene osobe, izbjeglice i stambena pitanja

Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga za obnovu i izgradnju komunalne i socijalne infrastrukture na prostorima na kojima žive raseljena lica i povratnici iz sredstava za 2018. godinu, i Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga u svrhu elektrificiranja stambenih jedinica povratnika i raseljenih lica iz sredstava za 2018. godinu.

Odjeljenje za raseljena lica, izbjeglice i stambena pitanja u Vladi Brčko distrikta Bosne i Hercegovine obavještava javne ustanove, nevladine organizacije i vjerske zajednice da su dana 26.10.2018. godine u dnevnim novinama: Dnevni avaz, Blic i Dnevni list, te na web-stranici Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH objavljeni:

  1. Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga za obnovu i izgradnju komunalne i socijalne infrastrukture na prostorima na kojima žive raseljena lica i povratnici iz sredstava za 2018. godinu, i
  2. Javni poziv za dostavu projektnih prijedloga u svrhu elektrificiranja stambenih jedinica povratnika i raseljenih lica iz sredstava za 2018. godinu.

Javni pozivi i aplikacioni formulari su dostupni na web-stranici Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH www.mhrr.gov.ba, a mogu se preuzeti i u regionalnim centrima Ministarstva. Rok za dostavu projektnih prijedloga je 21 dan od dana objavljivanja Javnog poziva.

Iz Odjeljenja napominju:

„Popunjene prijave/aplikacije možete lično dostaviti u zgradu Odjeljenja za raseljena lica, izbjeglice i stambena pitanja, kancelarija br. 5, Ulica Islahijet br. 7. Rok za dostavu projektnih prijedloga je utorak (13.11.2018. godine) do 16.00 sati.“

Sve dodatne informacije u vezi s javnim pozivima mogu se dobiti na telefonski broj: 049/232-481, kontakt osoba: Mujo Mustafić.

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

one × = four