Brčko: Čestitka predsjednika i potpredsjednika Skupštine povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine

'Stoga nikad ne smijemo prestati raditi za bolju Bosnu i Hercegovinu, bolji Brčko distrikt BiH i bolje sutra, jer je to naša misija.'

[Otisak.ba - Arhiva]

Predsjednik i potpredsjednik Skupštine Brčko distrikta Bosne i Hercegovine – Esed Kadrić i Ivo Filipović uputili su čestitku povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

  • Danom državnosti prisjećamo se 25. novembra 1943. godine kada je Bosna i Hercegovina definisana kao jedinstvena i nedjeljiva država u kojoj će svi narodi imati ista prava.

Prilika je da se sjetimo zajedništva ZAVNOBiH-a i iskoristimo ga u gradnji bolje, evropske budućnosti kako naše zemlje tako i Brčko distrikta BiH.

Pred nama je zadatak da izgradimo moderno i napredno društvo, u kojem će svako imati sigurnu budućnost i moći ostvariti svoje težnje i potencijale.

Mladi su naša snaga, a njihovi rezultati u pravim uslovima gdje se otvaraju radna mjesta i zapošljavaju mladi, pridonijet će stabilnosti Bosne i Hercegovine u svijetu.

Stoga nikad ne smijemo prestati raditi za bolju Bosnu i Hercegovinu, bolji Brčko distrikt BiH i bolje sutra, jer je to naša misija.

Zajedničkim snagama podignimo našu državu na mjesto koje zaslužuje, mjesto uspješne evropske države.

Sretan Vam 25. novembar, Dan Državnosti Bosne i Hercegovine!

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

forty one − forty =