Brčko: Alija Denjagić čestitao 27. godišnjicu osnivanja Armije RBiH

"Danas kada obilježavamo 27. godišnjicu osnivanja naše herojske Armije RBiH prisjećamo se naših najmilijih koji su braneći državu Bosnu i Hercegovinu položili živote. Prisjećamo se i preživjelih boraca koji su braneći našu domovinu branili najveće civilizacijske vrijednosti i time pokazali svoju ljudsku i moralnu veličinu", naveo je on.

Foto: Privatna arhiva

Novinar: Adis Mujdanović

Nezavisni zastupnik u Skupštini Brčko distrikta Bosne i Hercegovine Alija Denjagić uputio je jutros čestitku bivšim pripadnicima Armije Republike Bosne i Hercegovine, demobiliziranim borcima, ratnim vojnim invalidima, porodicama šehida i poginulih boraca, povodom 27. godišnjice osnivanja Armije RBiH.

“Danas kada obilježavamo 27. godišnjicu osnivanja naše herojske Armije RBiH prisjećamo se naših najmilijih koji su braneći državu Bosnu i Hercegovinu položili živote. Prisjećamo se i preživjelih boraca koji su braneći našu domovinu branili najveće civilizacijske vrijednosti i time pokazali svoju ljudsku i moralnu veličinu”, naveo je on.

Naglasio je da je dan kada je osnovana Armija RBiH, dan podsjećanja na odbranu domovine, njen historijski kontinuitet i njene vrijednosti.

“One trebaju biti vodilja u mirnodopskoj borbi za bolju državu Bosnu i Hercegovinu”, istakao je Denjagić.

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

eighty eight ÷ twenty two =