Alajmović ponovo na Klancu: ‘Ko nema, neka uzme, halal je’

  "Sredstva prikupljena od prodaje će se koristiti za liječenje moje supruge, a po 1 KM od svakog prodatog proizvoda ide porodici u potrebi na teritoriji Brčkog", piše on na društvenoj mreži Facebook, na kojoj je najavio svoj dolazak.

  Alajmović je bio 20. marta na ovoj lokaciji, gdje je za kratko vrijeme uspio prodati sve izložene proizvode [Facebook]

  Mustafa Alajmović iz Breze u ponedjeljak, 16. aprila, ispred džamije u brčanskom naselju Klanac, u 9 sati, izložit će svoje domaće proizvode u akciji pod sloganom “Ko nema, neka uzme, halal je”, javlja Otisak.ba.

  Alajmović je bio 20. marta na ovoj lokaciji, gdje je za kratko vrijeme uspio prodati sve izložene proizvode.

  “Sredstva prikupljena od prodaje će se koristiti za liječenje moje supruge, a po 1 KM od svakog prodatog proizvoda ide porodici u potrebi na teritoriji Brčkog”, piše on na društvenoj mreži Facebook, na kojoj je najavio svoj dolazak.

  Mnogi potpomognuti

  Proizvodi Mustafe Alajmovića su se našli na mnogim stolovima u Bosni i Hercegovini i zemljama okruženja, naručivani su kao hedije, za lijeka starim i bolesnim, poklanjani nemoćnim i željenim.

  U protekloj godini 67 ljudi sa teškim ekonomskim stanjem, bolesnih i nemoćnih, potpomognuto je što od strane Mustafe, što u suradnji sa njegovim prijateljima.

  Novi korak u jačanju proizvodnje “Ko nema, neka uzme, halal je” jeste plasiranje proizvoda na police trgovina i izvoz.

  Kontakt telefon Mustafe: +38761819556, Facebook stranica “Ko Nema Neka Uzme Halal Je“.

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  49 + = fifty seven