Aktivistice Asocijacije žena Stranke za BiH Brčko paketićima obradovale djecu u Centru za mentalno zdravlje

Danas su aktivistice Asocijacije žena Stranke za BiH Brčko paketićima obradovale djecu u Centru za mentalno zadravlje. Naše aktivistice istuču neizmjernu sreću i radost djece iz ove ustanove koja su na svoj način pokazali zahvalnost za poklone.

Zahvalnost su pokazali i uposlenici ove ustanove na čelu sa prim. dr. Zlatom Paprić ističući važnost iskazane pažnje i podrške osobama sa mentalnim poremećajima.

Vrijedne žene Stranke za BiH Brčko su dale svoj mali doprinos tom cilju i iskazale zahvalnost i poštovanje prema osoblju Centra za njihov nesebičan trud usmjeren prema osobama kojima je njihova stručna pomoć neophodna.

Paketićima su obradovana i djeca u Dnevnom centru za romsku populaciju sa kojima vrijedno radi profesor Engleskog jezika Asmir Husić.

Njihova sreća i radost su bili neizmjerni kao što je bila neizmjerno zadovoljstvo aktivistica Samide Mehić i Enese Lišić i Sabina Nišić, gledati radosna  i ozarena lica djece.

Stranka za BiH Brčko svojim aktivnostima nastoji postaći brčansku javnost da pokažu više razumjevanja i senzibiliteta prema ranjivim grupama u našoj zajednici.

Izgraditi pravedno i humano društvo je ljudska potreba i primordijalni cilj čovječanstva.

Fotogalerija

Autor: SBiH Brčko (20.12.2019)
Izvor: Otisak.ba

Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

Molimo Vas unesite komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

eight × = 72