Aktiviran jedinstveni humanitarni broj za oboljelog dječaka Emina Erdića

  Dječak, koji boluje od karcinoma pluća i medijastinuma, prije par dana hitno je prebačen medicinskim avionom u Tursku gdje mu je urađena biopsija, RTG pluća i PET/CT, a od danas treba da krene sa kemoterapijama i paralelno sa zračenjem.

  Foto: Udruženje Pomozi.ba / AA

  Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” od danas ustupa jedinstveni humanitarni broj 17007 putem kojeg možete donirati dvije konvertibilne marke za malog Emina Erdića, dječaka koji je životno ugrožen, prenosi Anadolu Agency (AA).

  Dječak, koji boluje od karcinoma pluća i medijastinuma, prije par dana hitno je prebačen medicinskim avionom u Tursku gdje mu je urađena biopsija, RTG pluća i PET/CT, a od danas treba da krene sa kemoterapijama i paralelno sa zračenjem. Početni troškovi su 50.000 eura, a koliko će liječenje koštati još uvijek nije poznato.

  Broj 17007 jedinstven je za sve operatere, a pored broja ustupljen je i PayPal nalog kao i račun za uplate iz EU, uz domaći i INO račun roditelja.

  Svi koji žele pomoći, mogu to uraditi na jedan od spomenutih načina.

  PayPal: paypal1@pomozi.ba

  Za uplate iz BiH:

  Ziraat bank: 1861210332214633

  Za uplate iz inostranstva:

  IBAN:BA391860001090186031

  SWIFT:TZBBBA22

  Primalac: Amra Erdić (majka dječaka)

  Adresa: Humska 19, 71 000 Sarajevo

  Svrha: Emin Erdić

  Za uplate iz zemalja Evropske Unije (provizija manja u odnosu na uplate u BiH)

  ERSTE BANK

  IBAN: AT64 2011182266475400

  BIC: GIBAATWWXXX

  Wien, Oestereich

  Name: hilfhelfen-pomozi.ba

  Verwendungszweck: Emin Erdić

  Ostavite komentar. NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove portala Otisak.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja jer takvi komentari neće biti objavljeni. Otisak.ba zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

  Molimo Vas unesite komentar
  Molimo Vas unesite Vaše ime ovdje

  three ÷ = one